Бүртгэлийн нэр*
И-Мэйл*
Нууц үг* Нууц үгийг харуулах
Нөхцөл* Бүртгүүлснээр та Үйлчилгээний Нөхцөл болон Нууцлалын Бодлогыг зөвшөөрч байна.
Мартсан
Нууц үгээ мартсан уу? Имэйл хаягаа оруулна уу.
Имэйл хаяг руу баталгаажуулах холбоос илгээгдэнэ. Бүртгэл баталгаажсаны дараа \"Хувийн тохиргоо\" руу орж (нийтэд харагдах) нэрээ сольж болно.
"Чихний чимэг болсон аялгуу сайхан монгол хэл, Чин зоригт өвгөд дээдсийн минь өв их эрдэнэ." - Б.Ринчен
Оросоор "Палочковая флора" - албан бус нэр, эсвэл "Лактобациллы", манайхаар бол Лактобацилл нян, англиар "Lactobacillus" нь үтрээний хүчиллэг шүүрлийн (pH түвшинг) тэнцвэржүүлэгч савхан хэлбэртэй лактобактери бүлгийн микробиом (ашигтай бактери).
Лактобациллийн тоо цөөрөхтэй зэрэгцэн ихэвчлэн Гарднерелла вагиналис гэх дугуй хэлбэртэй "нөхцөлт бактерийн" тоо өсч үрэвсэл үүсгэдэг. "Нөхцөлт бактери" эсвэл "нөхцөлт микрофлор" (хүний организмд тодорхой хэмжээгээр байх үедээ гэм хор учруулахгүйгээр амьдарч байдаг боловч нөхцөл нь бүрдвэл эмгэг төрүүлдэг микроб) тоо нь цөөн үедээ дархлааны үүрэг гүйцэтгэж байдаг, харин хэмжээ нь ихсэхээрээ (их хэмжээний хүчил ялгаруулах) сөрөг нөлөөтэй. Тэдний тоог дархлааны систем хязгаарлаж байдаг тул дархлаа сулрахад тэд идэвхжин хяналтгүй үрждэг. Тэд сахараар хооллож цууны хүчил (уксус) ялгаруулж байдаг. Эмчилгээнд метронидазол, клиндамицин зэрэг антибиотикуудыг (нөхцөлт эмгэг үүсгэгч микрофлорын тоог цөөлөх зорилгоор) хэрэглэдэг.
Асуултад хариулах болон сэтгэгдэл бичихийн тулд энд дарж нэвтэрнэ үү.
Өмнөх асуулт
Дараагийн асуулт
Оросоор "Палочковая флора" - албан бус нэр, эсвэл "Лактобациллы", манайхаар бол Лактобацилл нян, англиар "Lactobacillus" нь үтрээний хүчиллэг шүүрлийн (pH түвшинг) тэнцвэржүүлэгч савхан хэлбэртэй лактобактери бүлгийн микробиом (ашигтай бактери).
Лактобациллийн тоо цөөрөхтэй зэрэгцэн ихэвчлэн Гарднерелла вагиналис гэх дугуй хэлбэртэй "нөхцөлт бактерийн" тоо өсч үрэвсэл үүсгэдэг. "Нөхцөлт бактери" эсвэл "нөхцөлт микрофлор" (хүний организмд тодорхой хэмжээгээр байх үедээ гэм хор учруулахгүйгээр амьдарч байдаг боловч нөхцөл нь бүрдвэл эмгэг төрүүлдэг микроб) тоо нь цөөн үедээ дархлааны үүрэг гүйцэтгэж байдаг, харин хэмжээ нь ихсэхээрээ (их хэмжээний хүчил ялгаруулах) сөрөг нөлөөтэй. Тэдний тоог дархлааны систем хязгаарлаж байдаг тул дархлаа сулрахад тэд идэвхжин хяналтгүй үрждэг. Тэд сахараар хооллож цууны хүчил (уксус) ялгаруулж байдаг. Эмчилгээнд метронидазол, клиндамицин зэрэг антибиотикуудыг (нөхцөлт эмгэг үүсгэгч микрофлорын тоог цөөлөх зорилгоор) хэрэглэдэг.