Бүртгэлийн нэр*
И-Мэйл*
Нууц үг* Нууц үгийг харуулах
Нөхцөл* Бүртгүүлснээр та Үйлчилгээний Нөхцөл болон Нууцлалын Бодлогыг зөвшөөрч байна.
Мартсан
Нууц үгээ мартсан уу? Имэйл хаягаа оруулна уу.
Имэйл хаяг руу баталгаажуулах холбоос илгээгдэнэ. Бүртгэл баталгаажсаны дараа \"Хувийн тохиргоо\" руу орж (нийтэд харагдах) нэрээ сольж болно.
"Чихний чимэг болсон аялгуу сайхан монгол хэл, Чин зоригт өвгөд дээдсийн минь өв их эрдэнэ." - Б.Ринчен
Мууддаг. Гэхдээ пивонд агуулагддаг спирт болон pH (устөрөгчийн ион) нь бактери үржих замыг хаадаг тул хичнээн хугацаа өнгөрсөн ч хүний эрүүл мэндэд аюул учруулахгүй, харин үнэр амт нь өөрчлөгдөнө. Тасалгааны температурт хадгалах (мэдээж задлаагүй үед) хугацаа нь 5-9 сар байдаг бол хөргөгчинд 2-3 жил хадгалж болно - чанар нь алдагдахгүй. Задалсан тохиолдолд хүчилтөрөгчтэй холилдон урвал явагдаж 1 хоногийн дараа муухай амттай болно, хөргөгчинд хийвэл арай удах байх. Гэхдээ гэрлээс (нарны болон хиймэл гэрлээс) далд байлгавал хадгалах хугацаа уртасна. Задалсан пивог амыг нь сайтар таглаад сэрүүн, гэрэлгүй орчинд хадгалах хэрэгтэй, гэхдээ хөлдөөж болохгүй.
Нэг шил пивог би орныхоо доор тавьж мартаад 2 жил гарангийн дараа олоод уулчихсан, зүгээр л байна лээ.
Асуултад хариулах болон сэтгэгдэл бичихийн тулд энд дарж нэвтэрнэ үү.
Өмнөх асуулт
Мууддаг. Гэхдээ пивонд агуулагддаг спирт болон pH (устөрөгчийн ион) нь бактери үржих замыг хаадаг тул хичнээн хугацаа өнгөрсөн ч хүний эрүүл мэндэд аюул учруулахгүй, харин үнэр амт нь өөрчлөгдөнө. Тасалгааны температурт хадгалах (мэдээж задлаагүй үед) хугацаа нь 5-9 сар байдаг бол хөргөгчинд 2-3 жил хадгалж болно - чанар нь алдагдахгүй. Задалсан тохиолдолд хүчилтөрөгчтэй холилдон урвал явагдаж 1 хоногийн дараа муухай амттай болно, хөргөгчинд хийвэл арай удах байх. Гэхдээ гэрлээс (нарны болон хиймэл гэрлээс) далд байлгавал хадгалах хугацаа уртасна. Задалсан пивог амыг нь сайтар таглаад сэрүүн, гэрэлгүй орчинд хадгалах хэрэгтэй, гэхдээ хөлдөөж болохгүй.
Нэг шил пивог би орныхоо доор тавьж мартаад 2 жил гарангийн дараа олоод уулчихсан, зүгээр л байна лээ.