Жигнэсэн цагаан будааг тасалгааны температурт хэр удаан хадгалж болох вэ? Бас хөргөгчид хэд хонуулж болох вэ?
Асуулт
Нууц үгээ мартсан уу? Имэйл хаягаа оруулна уу.
Таны имэйл хаяг руу баталгаажуулах холбоос илгээнэ. Бүртгэлээ баталгаажуулсны дараа та "Хувийн тохиргоо" хэсэг рүү орон нэрээ өөрчилж болно.
Хөргөгчид 3-4 хоног, тасалгааны температурт 12 цаг.
Ер нь үнэрлээд үзэхэд мэдэгдэнэ, эвгүй үнэртэй болсон байна. Эвгүй үнэртэй болно гэдэг нь бактер үржсэнийх. Гэхдээ заавал үмхийртэл нь хадгалах шаардлагагүй. Өрөөнд 10 цагаас илүү удаан байлгаж болохгүй. Цагаан будаанаас айхтар хордохгүй гэж хүмүүс боддог боловч муудсан цагаан будаа идээд гүн хордсон тохиолдол байдаг гэнэ шүү.